Ο Ολυμπιακός κάλυψε το κενό που προέκυψε στη θέση του σέντερ με τον Μενσά, ενώ πλέον στο παιχνίδι των μεταγραφών μπαίνει και ο Παναθηναϊκός, μια βδομάδα πριν κλείσει η διορία, με τον Μπρούνο Καμπόκλο να είναι στόχος του τριφυλλιού.
Σύμφωνα με τον μάνατζερ του σπουδαίου σέντερ που πέρσι αγωνιζόταν στην Παρτιζάν, Ντάνιελ Χαζάν, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο και περιμένουν την απάντηση του άμεσα.
«Ο Παναθηναϊκός και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι δύο ομάδες της Ευρωλίγκας που έχουν κάνει πρόταση στον Μπρούνο», αναφέρει σε tweet του.
Η ανάρτηση για τον Καμπόκλο
Daniel Hazan, agent of Bruno Caboclo: “We have Two offers from EuroLeague teams, Real Madrid and Panathinaikos.”
Hapoel Tel-Aviv GM says no offers received Today, but the future of Brasilian center is uncertain.@sport5il
Την ίδια ώρα, ο Τζένεραλ Μάνατζερ της Χάποελ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, ανέφερε ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση από κανέναν σύλλογο, όμως το μέλλον του Καμπόκλο στην ομάδα παραμένει αβέβαιο.
Υπενθυμίζεται πως το μεταγραφικό deadline είναι η 26η Δεκεμβρίου για τις ομάδες της Euroleague…
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.