Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο.
Σε ένα παιχνίδι που μετατράπηκε σε επιθετική παράσταση του Κέντρικ Ναν, ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι ήθελε την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ και επιβλήθηκε με 103-74.
Έτσι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 9-7, ενώ στο ίδιο ρεκόρ έπεσε το σύνολο του Έτορε Μεσίνα.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 93-74 στο Πριγκιπάτο, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εκτός έδρας την Παρί με 96-85. Η Μπασκόνια έφυγε με ένα πολύ σημαντικό διπλό από το Βελιγράδι, νικώντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-85 και η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Φενέρ με 90-63.
Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:
Μονακό – Μπάγερν 93-74
Μακάμπι – Μπασκόνια 85-95
Παναθηναϊκός – Αρμάνι 103-74
Παρί – Ρεάλ 85-96
Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε 90-63
Παρτίζαν – Βιλερμπάν 82-79
Άλμπα – Ζάλγκιρις 66-86
Εφές – Ερυθρός Αστέρας 18/12 στις 19:30
Ολυμπιακός – Βίρτους 18/12 στις 21:15
Η βαθμολογία:

- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442