Η Μονακό φέτος ξεκίνησε με τον Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο της, ο οποίος απομακρύνθηκε για να αναλάβει τα ηνία των Γάλλων ο δικός μας, Βασίλης Σπανούλης στο γαλλικό πρωτάθλημα αλλά και στην Euroleague.
Ένα ματς πρόλαβε να κοουτσάρει ως πρώτος προπονητής και ο Μανούτσαρ Μαρκοϊσβίλι όταν απομακρύνθηκε ο Σέρβος τεχνικός. Τα δύο στοιχεία που πάντα ξεχώριζαν τη Μονακό ήταν η πολύ καλή επιθετική λειτουργία και η αθλητικότητα.
Κυρίως το πρώτο έχει πάει σε άλλο επίπεδο με τον 42χρονο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας. Η Μονακό σε 10 ματς στην εφετινή σεζόν με τον Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο μετρούσε 82.9 πόντους μέσο όρο στην επίθεση, ενώ με τον Βασίλη Σπανούλη, έχει εκτοξευθεί στους 92.5 πόντους σε 4 ματς.
Ο μέσος όρος από όταν ανέλαβε ο Βασίλης Σπανούλης είναι ακόμη πιο υψηλός αν συμπεριλάβει κανείς και τα παιχνίδια στην Pro A. Ανέρχεται στους 97,2π., ενώ είναι υψηλός ακόμη και χωρίς τη μία παράταση.
Το επίσης αξιοσημείωτο είναι και η βελτίωση στον τομέα των ασίστ που δείχνει το ομαδικό πνεύμα των Μονεγάσκων με προπονητή τον Kill Bill, καθώς σε κανένα ματς δεν έχουν πέσει κάτω από 20! Συγκεκριμένα είναι κατά μέσο όρο 23.3 ανά ματς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.