Ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Μπάμπης Κωστούλας ήταν αυτός που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League για το 2ο τέρμα του Ολυμπιακού με τον Βόλο, που προήλθε από εξαιρετικό συνδυασμό.
Οριστικά χωρίς το Ναν θα παίξει ο Παναθηναϊκός με την Εφές, αφού η Euroleague διατήρησε την ποινή της μίας αγωνιστικής. Στο Βελιγράδι με έναν πάλι ψηλό θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.
Στα υπόλοιπα σπορ είχαμε δύο πανελλήνια ρεκόρ στο παγκόσμιο κολύμβησης σε 25άρα πισίνα από τις Δαμασιώτη και Δράκου. Στο Cev Challenge Cup ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους 8, ενώ δεν τα κατάφερε η Θέτιδα.
Την πέμπτη της νίκη στη League Phase του Champions League, πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, που πέρασε με 3-2 από την έδρα της Ντόρτμουντ. Σε δύσκολη θέση η Σίτι, που ηττήθηκε 2-0 από τη Γιουβέντους. Νίκη με 3-0 για την Άρσεναλ, κόντρα στη Μονακό.
Την ώρα που το επετειακό παγκόσμιο κύπελλο του 2030 θα συνδιοργανώσουν 6 χώρες σε Ευρώπη, Αφρική και Νότιο Αμερική, εκείνο του 2034 ανατέθηκε στη Σαουδική Αραβία, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.
Η πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε επικράτησε στην παράταση της Ζαλγκίρις με 94-90, έκανε το 3-1 στη σειρά και προκρίθηκε στο Final 4 της Αθήνας όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι η Αργεντινή δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 που θα φιλοξενήσουν ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδάς, από 11 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου.
Η Superlega, η κορυφαία λίγκα βόλεϊ του πλανήτη, σχεδιάζει διεθνή επέκταση, με ανοίγματα σε Ασία και Αμερική και μετατροπή της σε παγκόσμιο αθλητικό προϊόν
Η φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο της Eurolewague που ολοκληρώθηκε αποτελεί ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε.