Γιάννης Πλούταρχος: Η προσπάθεια της θαυμάστριας του να τα βρουν εξωδικαστικά – Τι απαντά ο ίδιος
Ο Γιάννης Πλούταρχος αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη μετά την περιπέτεια με θαυμάστρια του.
- H προειδοποίηση Τραμπ στη Ρωσία και η ατάκα του Πούτιν για Αμερικανούς προέδρους
- Πανελλαδικός ξεσηκωμός για το έγκλημα των Τεμπών - «Δεν έχω οξυγόνο» από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ηράκλειο
- Η ημέρα ορόσημο για τον 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο – Αποφασίζει η Ολομέλεια του ΣτΕ
- Έρευνα φέρνει…τα πάνω – κάτω: Οι γονείς έχουν αγαπημένο παιδί!
Η δικηγόρος της 47χρονης, Πωλίνα Βέλτση, μίλησε στη σημερινή πρωινή εκπομπή «Buongionro» του MEGA για την προσπάθεια της 47χρονης θαυμάστριας να τα βρει εξωδικαστικά με τον Γιάννη Πλούταρχο.
Η πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό
Η προσπάθεια της stalker του Γιάννη Πλούταρχου να τα βρουν εξωδικαστικά με αίτημα που έχει σταλεί εδώ και 20 μέρες αλλά δεν έχουν λάβει απάντηση από την άλλη πλευρά.
Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφυγε στη δικαιοσύνη τον Οκτώβριο μετά την ανακάλυψη της ταυτότητας της γυναίκας που φέρεται τον παρενοχλούσε τα τελευταία χρόνια.
Η μήνυση του Γιάννη Πλούταρχου προς την 47χρονη θαυμάστρια
Ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση κατά της 47χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου μέσω της επίμονης παρακολούθησης.
Δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση
Η δικηγόρος της 47χρονης, Πωλίνα Βέλτση, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Buongionro».
«Υποβάλλαμε ένα αίτημα κατόπιν εντολής της πελάτισσά μου η οποία βάλλεται από αυτήν την υπόθεση. Έκανα ένα αίτημα για να λύσουμε εξωδικαστικά ωστόσο, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Σε περίπτωση που καταδικαστεί, υπάρχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση αλλά δεν νομίζω πως ο κ. Πλούταρχος θέλει κάτι τέτοιο. Ο κ. Πλούταρχος είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Τρία χρόνιά τώρα η κατηγορούμενη δεν έχει ενοχλήσει τον μηνυτή».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις