Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025
weather-icon 21o
«Είναι απελπισμένη!» Το διαδίκτυο «δικάζει» την Τζένιφερ Λόπεζ για το revenge dress της στον Μπεν Άφλεκ

«Είναι απελπισμένη!» Το διαδίκτυο «δικάζει» την Τζένιφερ Λόπεζ για το revenge dress της στον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια ανάρτηση αναδεικνύοντας τις καμπύλες της με παραλήπτη τον Μπεν Άφλεκ. Το διαδίκτυο την «κατακρεούργησε»

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε τη σιλουέτα της φορώντας παγιέτες και ένα τολμηρό, εξώπλατο φόρεμα, ποζάροντας στο σπίτι της μετά την είδηση ​​ότι ο πρώην της, Μπεν Άφλεκ, περνάει τις μέρες του με την άλλη Τζένιφερ της ζωής του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Πίστεψε στον ευατό σου», έγραψε η 55χρονη Λόπεζ στο βίντεο, το οποίο την δείχνει να περιφέρεται στο σπίτι της φορώντας ένα revenge dress Mônot.

Το μακρύ μαύρο φόρεμα έχει βαθύ ντεκολτέ και γυμνή πλάτη.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Ωστόσο το διαδίκτυο δεν ήταν υποστηρικτικό στην κίνηση της.

Αν και χρήστες σχολίασαν «Δείξε τους πώς γίνεται» και «Κόβεις την ανάσα», πολλοί της επιτέθηκαν κατηγορώντας την ότι «προσπαθεί πολύ».

«Δείχνει απελπισμένη» έγραψε χρήστης στο Χ.

«Δεν τον νοιάζει τι φοράει. Δεν ενδιαφέρεται για αυτή» έγραψε άλλος.

Οι αναρτήσεις της Λόπεζ ακολουθούν την είδηση ότι ο Μπεν Άφλεκ και η πρώην σύζυγος του Τζένιφερ Γκάρνερ πέρασαν το Σάββατο μαζί με φίλους.

Αφού πέρασαν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, οι δύο πρώην που διατηρούν πλέον φιλική σχέση φωτογραφήθηκαν στους δρόμους του Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια.

Ο Άφλεκ και η Γκάρνερ γνωρίστηκαν ενώ γύριζαν το Περλ Χάρμπορ το 2000 και είχαν σχέση μεταξύ 2004 και 2015. Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά, τους Βάιολετ, 19, Φιν, 15 και Σάμουελ, 12.

«Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Τι να κάνω για αυτό; Είναι ο πιο λαμπρός άνθρωπος σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ο πιο χαρισματικός, ο πιο γενναιόδωρος. Είναι απλά ένας πολύπλοκος τύπος», είχε πει η Γκάρνερ το 2016 μετά τον χωρισμό τους.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Άφλεκ μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης για εθισμό στο αλκοόλ.

O Άφλεκ είχε πει σε συνέντευξη του ότι ο χωρισμός του από την Γκάρνερ «ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του».

Φέτος, οι Γκάρνερ και Άφλεκ φέρεται να σχεδιάζουν να περάσουν τα Χριστούγεννα ως οικογένεια με τα τρία τους παιδιά.

«Η Τζεν και ο Μπεν συνήθως μοιράζονταν τον χρόνο τους με τα παιδιά κατά τη διάρκεια των γιορτών, αλλά η Τζεν προσφέρθηκε να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τον Μπεν, αν εκείνος το θέλει», είπε φίλος τους στο Page Six.

«Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις αγαπημένες γιορτές της και θα ήθελε η οικογένεια να είναι μαζί όσο πιο συχνά γίνεται για αυτές τις περιστάσεις. Η Τζεν και ο Μπεν έχουν μια πραγματικά φιλική σχέση μεταξύ τους και ξέρει ότι τα παιδιά πέρασαν υπέροχα μαζί και με τους δύο γονείς τους την Ημέρα των Ευχαριστιών».

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της rom-com Gigli το 2002. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε τελικά πρόταση γάμου στην J.Lo, αλλά χώρισαν το 2004.

Το ζευγάρι αναζωπύρωσε τη σχέση τους το 2021 μετά τον χωρισμό της J.Lo από τον πρώην επαγγελματία παίκτη του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά.

Τον περασμένο Αύγουστο, η Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ στην επέτειο των δύο χρόνων από την τελετή του γάμου τους στη Τζόρτζια.

«Προσπάθησε πολύ για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και είναι πληγωμένη», είπε μια πηγή στο περιοδικό People.

Όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωσε για τον πόνο που σχετίζεται με τον πρόσφατο χωρισμό της από τον ηθοποιό, η J.Lo είπε: «Ούτε ένα δευτερόλεπτο»

Must in

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Μετά την ήττα κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπασκόνια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025
Απόρρητο