Στο σπίτι τους επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού.
Οι δύο ευρωπαϊκές κούπες (δηλαδή αυτή του Conference League και του Youth League) που κατέκτησαν την περσινή σεζόν οι Ερυθρόλευκοι, έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού, όπου πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά.
Πλέον τα δύο τρόπαια επιστρέφουν στη βάση τους, τον Πειραιά, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/12) θα βρεθούν στο Δημοτικό Θέταρο της πόλης.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Στον Πειραιά μας τα δύο Ευρωπαϊκά τρόπαια του Θρύλου. Σάββατο και Κυριακή 14-15/12, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 10:00 – 20:00. Σας περιμένουμε όλους!».
?⚪?? Στον Πειραιά μας τα δύο Ευρωπαϊκά τρόπαια του Θρύλου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών