Μια ακόμη παράξενη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Καρυπίδη. Και μάλιστα αυτή τη φορά με αδιάψευστο μάρτυρα τον τηλεοπτικό φακό: Στην καρδιά του ντέρμπι κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ.
Βρέθηκε το αφεντικό του Άρη δίχως καμία δικαιοδοσία να κόβει βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» με τη λήξη του πρώτου μέρους. Μια κανονική… παρέλαση ως τα αποδυτήρια, όπως το συνηθίζει. Δεν έμεινε όμως σε αυτό.
Ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να κάνει μια χυδαία χειρονομία από εκείνες που… τα λόγια είναι περιττά. Και μάλιστα με τον Ματίας Αλμέιδα να περπατά στα ίδια τετραγωνικά με κατεύθυνση τη φυσούνα.
Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο Καρυπίδης βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, προκαλώντας την κοινή γνώμη. Αυτή τη φορά μάλιστα σε μια υπόθεση που έφτασε ως την παραγγελία προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Εφετών της Θεσσαλονίκη. Τον κατήγγειλε για απειλή ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος.
«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από έναν μεγαλοπαράγοντα ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, όπου ξαφνικά μου ειπώθηκε ότι «κοίταξε να δεις είναι μαζεμένοι χιλιάδες άτομα. Ετοιμάζουν να σας χαλάσουν αυτό που εσείς ετοιμάζετε. Θα σας τα σπάσουν όλα μεθαύριο που θα έρθει ο Μητσοτάκης» και μου ζήτησε να μεταφέρω αυτό στον πρωθυπουργό» αποκάλυψε ο κ. Ταχιάος προσθέτοντας ότι δέχθηκε και δεύτερο μήνυμα που επιβεβαίωνε τα παραπάνω.
«Ουδέποτε προέβην σε απειλές σε κυβερνητικό αξιωματούχο» απάντησε ο Καρυπίδης. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και εγώ προσωπικά σεβόμαστε τη νομιμότητα» συμπλήρωσε. Και πριν συμπληρωθεί εβδομάδα βρέθηκε να σουλατσάρει στον αγωνιστικό χώρο του αποψινού ματς. Και βέβαια να κάνει τη συγκεκριμένη χειρονομία που δεν τη λες ότι ξεχειλίζει και από σεβασμό…
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.