Επιστροφή στη δράση του Champions League με ματσάρα στο Μόναχο
Μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, το Champions League επιστρέφει απόψε (26/11) με 9 αναμετρήσεις – Ξεχωρίζει η ματσάρα Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν.
To Champions League επιστρέφει απόψε (26/11), μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων για το Nations League, με εννέα ματσάρες που υπόσχονται θέαμα και πολλές… συγκινήσεις.
Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινά στις 19:45 με τις αναμετρήσεις Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μίλαν και Σπάρτα Πράγας-Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ξεχωρίζει το ματς στη Γερμανία ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν στις 22:00 για την 5η αγωνιστική του Champions League.
Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον προβλέπεται να έχει και ο αγώνας της Σπόρτινγκ με την Άρσεναλ, στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στη μετά Αμορίμ εποχή, με τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας να προελαύνουν και στο Champions League και να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Από εκεί και πέρα, στην Ιταλία, το Ίντερ-Λειψία θα τραβήξει τα βλέμματα, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εξαιρετική παρουσία στη φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
Ξεχωριστή αναφορά αξίζει το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Φέγενορντ, αφού η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διανύει περίοδο… κρίσης και ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, σε Αγγλία και Ευρώπη, αφού μετράει 5 ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Τότεναμ στο «Etihad» με 4-0 με την Premier League.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Champions League
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30