Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος θριαμβευτής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν πολύ εύκολα με σκορ 4-1 της «Ένωσης» στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και πλέον απολαμβάνουν τη μοναξιά του βαθμολογικού πίνακα.
Στους 24 πόντους βρίσκονται πλέον οι πρωτοπόροι «ερυθρόλευκοι», στους 21 έμεινε η 4η ΑΕΚ.
Μεγάλο διπλό με Αράο για τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο. Εκεί όπου έχασαν ΑΕΚ και Άρης, οι «πράσινοι» πήραν μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού χάρη σε γκολ του Βραζιλιάνου στις καθυστερήσεις.
Μετά τη Λαμία, διπλό με ανατροπή ξανά για τον ΠΑΟΚ που τα… χρειάστηκε στην Τρίπολη και με «χρυσό» σκόρερ τον Μπάμπα Ράχμαν (85’), επικράτησε 2-1 του Αστέρα. Έμειναν στους 16 βαθμούς οι Αρκάδες, ανέβηκε στους 23 ο «Δικέφαλος του Βορρά».
Ο Γάλλος σταρ των Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα παλεύει με τον χρόνο και τους τραυματισμούς, ενώ η «μαγική» προϋπόθεση των 65 αγώνων για τα ατομικά βραβεία απειλεί ξανά τη σεζόν του.
Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε πρωταθλητής και στο MLS οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στη νίκη επί τους Βανκούβερ, με τον Αργεντινό σούπερ να μη χάνει την ευκαιρία να εκθειάσει τους Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς
Ο Δρ. Patrick Soon-Shiong, μία τεράστια προσωπικότητα του επιστημονικού και ιατρικού χώρου έτρεξε ως Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League