Αργά το βράδυ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Εθνικής
Περίπου στις 2 τη νύχτα έφτασε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ
Με μεγάλη ταλαιπωρία και καθυστέρηση έφτασε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Η «γαλανόλευκη» πετούσε με πτήση τσάρτερ από την Αθήνα αλλά υπήρξε καθυστέρηση της αναχώρησης.
Στα θετικά είναι πως το ίδιο «βάσανο» υπέφερε και η βρετανική ομάδα καθώς «ακολούθησε» τις ίδιες πτήσεις με την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η πάνω από πέντε ώρες καθυστέρηση της αναχώρησης της πτήσης από το Λονδίνο λόγω θεμάτων ασφαλείας στο αεροδρόμιο «Γκάτγουικ».
Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα στην PAOK Sports Arena εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/11, 18:30).
Μέσα στη μέρα θα ενσωματωθούν στην αποστολή και οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που πήραν τη θέση των Βασίλη Μουράτου, Στέλιου Πουλιανίτη και Λευτέρη Μαντζούκα.
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
- Το 18,8% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα εξακολουθεί να μην διαθέτει καμία γυναίκα σε ηγετική θέση
- «Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται την πιο ατίθαση φάση της
- Μάβερικς – Θάντερ 87-100: «Πάτησε» με 30άρα το Ντάλας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (vids)
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus


