Χρήστος Μάστορας: «Έχω διαγνωσθεί με διάσπαση προσοχής, πήγα σε δύο ψυχίατρους
Ο Χρήστος Μάστορας σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, αποκαλύπτει το πρόβλημα υγειας που αντιμετωπίζει.
Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στην Βάνα Κράβαρη και στον Γιώργο Τσαγκόζη για το podcast της Lifo και απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών του.
Η ΔΕΠΥ που αντιμετωπίζει
Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά τη διάγνωσή του με ΔΕΠΥ, αφότου δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Υπάρχω» ως Στέλιος Καζαντζίδης.
Χρήστος Μάστορας: «Πήγα σε δύο ψυχιάτρους και διαγνώστηκα. Δεν το περίμενα»
«Έχω διαγνωσθεί με διάσπαση προσοχής πριν κάνω την ταινία. Πήγα σε δύο ψυχιάτρους και διαγνώστηκα. Δεν το περίμενα! Επιτέλους έβγαλα άκρη σε κάποια θέματα. Μου λύθηκαν πολλές απορίες. Για το ότι δεν μπορούσα να περάσω τη δεύτερη παράγραφο σε ένα βιβλίο. Ό,τι δεν με ενδιέφερε δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Το κατάλαβα που δεν μπορούσα να μάθω τα λόγια για την ταινία.
Όλα καλά, υπήρχε αυθορμητισμός αλλά όταν έμπαιναν τα λόγια στη μέση μπλόκαρα. Οπότε χρειάστηκε να κάνω κάτι δραστικό! Όχι ότι δεν με ενδιέφερε το κείμενο αλλά ήθελα την ουσία του πράγματος αλλά έπρεπε να σεβαστώ και το κείμενο» αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Χρήστος Μάστορας.
Στις Πανελλήνιες δεν μπορούσα να κάτσω να διαβάσω
«Είναι ένας άλλος τρόπος διαβάσματος. Πήγαινα φροντιστήριο και δεν μπορούσα να κάτσω να διαβάσω. Ήμουν καλό παιδί και μου έβαζαν καλούς βαθμούς, αλλά μετά κατάλαβα…» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.
Υπάρχει μια παρεξήγηση, η καταγωγή μου είναι ελληνική
«Υπάρχει μια παρεξήγηση εδώ, η καταγωγή μου είναι ελληνική. Δεν έχω έρθει στη δύσκολη θέση, που έρχονται άλλοι άνθρωποι, που δέχονται ρατσισμό. Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό. Όλοι είναι υπερήφανοι για την καταγωγή τους, μέχρι να έρθει κάποιος και να τους τη μετατρέψει σε αδυναμία» τόνισε.
- «Η κλιμάκωση των ουκρανικών επιθέσεων καταφέρνει μόνο να παρατείνει τον πόλεμο», δηλώνει το Κρεμλίνο
- Άντζελα Δημητρίου: Αποχαιρέτησε την Μπόνι Τάιλερ με μια κοινή τους φωτογραφία
- Ισπανία: Συγκλονιστικά βίντεο από τη φονική φωτιά – 12 νεκροί – Κάηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Βάγια Νέστορα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής – Τρεις συλλήψεις
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442