Παραμένει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρντιόλα – Κοντά στην υπογραφή μονοετούς ανανέωσης
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε την απόφση να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα, είναι πολύ κοντά στην μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει να παραμείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, με την αγγλική ιστοσελίδα «Football Insider» να υποστηρίζει πως έως το τέλος του Δεκεμβρίου θα έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο, καθώς «η συμφωνία είναι κατά 99% οριστική».
Ο διάσημος Καταλανός κόουτς έχει συμβόλαιο έως το προσεχές καλοκαίρι και αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι στις τελικές επαφές με τη διοίκηση των «πολιτών» για να επεκτείνει τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο και να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο «Ετιχαντ».
Τα σχετικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως ο Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει να μείνει για έναν ακόμη χρόνο στον πάγκο των «πολιτών», ακόμη και αν η πρωταθλήτρια Αγγλίας τιμωρηθεί για το θέμα των οικονομικών παραβάσεων.
Επίσης η ήττα με 2-1 από την Μπράιτον στην Premier League, αποτέλεσε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας – κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από το 2018. Ωστόσο, ο Καταλανός προπονητής δήλωσε ότι ανυπομονεί για την πρόκληση να επαναφέρει την πρωταθλήτρια Αγγλίας σε επιτυχημένη πορεία.
Όλα έτοιμα για τον Γκουαρντιόλα
Ο διάσημος κόουτς συναντήθηκε ξανά με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας και δέχτηκε να επεκτείνει το συμβόλαιο του. Ο ιδιοκτήτης της Σίτι, ο βαθύπλουτος πρίγκιπας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σεϊχης Μανσούρ, ήταν αυτός που κατάφερε να πείσει τον κορυφαίο κόουτς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στο Μάντσεστερ.
Εχει επικοινωνήσει αρκετές φορές μαζί του και συμφώνησαν να συναντηθούν στο Ντουμπάι στις γιορτές για να «κλείσουν» το θέμα. Ο Μανσούρ μάλιστα σκοπεύει να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα του Γκουαρντιόλα για να τον κρατήσει στον πάγκο της Σίτι.
Οι πληροφορίες αυτές τονίζουν πως ο σεϊχης σκοπεύει να αυξήσει τις ετήσιες αποδοχές του Καταλανού από τα 15 στα 23 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους) για να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας, ενώ προτίθεται να του δώσει μεταγραφικό μπάτζετ 300 εκατ. λιρών για το προσεχές καλοκαίρι. Ο Γκουαρντιόλα οδήγησε τη Σίτι σε οκτώ χρόνια σε έξι κατακτήσεις Premier League, ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει 17 τίτλους.
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Τέλος η σεζόν για τον Εμπαπέ; – Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ και ο στόχος του Μουντιάλ
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442