Η El Mundo Deportivo αποθεώνει τον Μουζακίτη (pic)
Πανευρωπαϊκή αποθέωση απολαμβάνει ο Χρήστος Μουζακίτης, μετά από τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά αυτή που υποκλίθηκε ήταν η «Mundo Deportivo».
Ο Χρήστος Μουζακίτης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι μέλος της «χρυσής» φουρνιάς του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Youth League.
Ο Έλληνας μέσος των ερυθρόλευκων είναι μόλις 17 ετών και είναι βασικό μέλος της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών, έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και είναι ένας από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά.
Έτσι η αποθέωση που λαμβάνει είναι καθολική και πανευρωπαϊκή. Αυτή τη φορά η «Mundo Deportivo» υποκλίθηκε στον Έλληνα μέσο των ερυθρόλευκων χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα και ως τα πόδια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Αναλυτικά όσα έγραψε το ισπανικό μέσο:
«Ο Χρήστος Μουζακίτης είναι τα πόδια του Μεντιλίμπαρ. Ο μέσος είναι ένα σύστημα από μόνος του και είναι μια από τις πιο σημαντικές φιγούρες του Ολυμπιακού.
? La Lupa MD
?? Christos Mouzakitis, los pies de Mendilibar
❕ El centrocampista es un sistema en sí mismo y está siendo una de las figuras más destacadas de Olympiacos
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».