Ο Παναθηναϊκός είδε τον Ολυμπιακό να περνά από το ΟΑΚΑ με 94-89 και να τον πιάνει στη βαθμολογία της Euroleague μετά την 8η αγωνιστική.
Η ήττα από τους Ερυθρόλευκους δεν ήταν το μόνο πρόβλημα για τον Εργκίν Αταμάν αφού όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Σλούκα αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό του ώμο, με την κάμερα να τον «πιάνει» σε ένα τάιμ άουτ όπου δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από τον φυσιοθεραπευτή του συλλόγου.
Όπως είναι λογικό ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να πάει για εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και αν είναι κάτι σοβαρό ενόψει και της συνέχειας.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ για τα ημιτελικά του Conference League.
LIVE: Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας για τα ημιτελικά του Conference League.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από ANT1 και COSMOTE SPORT 2 HD.