Γνωστή έγινε η αποστολή της Αγγλίας που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον μεγάλο αγώνα με την Εθνική στο ΟΑΚΑ (14/11, 21:45), αλλά και για την αναμέτρηση απέναντι στη Ιρλανδία (17/11) για το Nations League.
Ο Λι Κάρσλεϊ είδε τον Φιλ Φόντεν να επιστρέφει στην αποστολή της Εθνικής, μετά την απουσία του από την προηγούμενη κλήση, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας βρέθηκαν οι Χάργουντ-Μπέλις και Λιούις Χολ.
Τρέλα για την Εθνική: Sold out ο αγώνας με την Αγγλία
Τα 60.000 εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία εξανεμίστηκαν και το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι «κολασμένο» και άκρως «γαλανόλευκο». Tο ενδιαφέρον του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες αφού τα σχεδόν 60.000 εισιτήρια έκαναν… φτερά μέσα σε 24 ώρες!
Το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αναμετρηθεί κόντρα στα Τρία Λιοντάρια μπροστά σε μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, δείγμα του πόσο κοντά έχει έρθει κόσμος και ομάδα τους τελευταίους μήνες, με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει την Ελλάδα πιο κοντά στο να «κλειδώσει» την πρώτη θέση του ομιλου στο Nations League.
Θυμίζεται ότι ήδη μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (1/11) είχαν πουληθεί πάνω από 50.000 εισιτήρια, ενώ σχεδόν με τη συμπλήρωση των 24 ωρών εμφανίστηκε η σήμανση «εξαντλήθηκαν» στη διαδικτυακή πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.