Live από το inSports και το Mega Play το Ολυμπιακός – Χίος
Μια ακόμη σπουδαία αναμέτρηση ζωντανά από το inSports και το Mega Play
Μετά τη μάχη με τη Σαβόνα στον Πειραιά, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα σε ματς που θα μεταδώσει live το inSports και το Mega Play.
Σήμερα (2/11) το μεσημέρι, ώρα 13:00 (inSports, MEGA Play, megatv.com), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Χίου, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 4η αγωνιστική της Α1.
Στην περιγραφή του αγώνα ο Δήμος Μπουλούκος και στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.
Για το ματς ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος δήλωσε: «Η Χίος είναι μια ομάδα εμφανώς βελτιωμένη από τη περσινή περίοδο και δείχνει καλά στοιχεία, μέχρι στιγμής. Σίγουρα, έχουμε τελείως διαφορετικούς στόχους, αλλά θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σεβασμό και σοβαρότητα. Εμείς, θα πρέπει να βγάλουμε αντίδραση από την ήττα από την Σαβόνα, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για το επόμενο ευρωπαϊκό ματς, που χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς».
13:00 Κολ. Εθνικό Πειραιά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ (Β’ Όμιλος). Διαιτητές: Μανώλης Παϊρακταρίδης, Ηλίας Μπαλαμπάνης. Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης. Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης.
Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
- Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αγνοείται
- Το Netflix ενδιαφέρεται να κάνει τη ζωή του Σέρχιο Κόκε ταινία
- Το εύκολο λάθος που κάνουν αρκετοί οδηγοί και κινδυνεύουν με πρόστιμο 350 ευρώ
- Η διπλωματία Τραμπ περιλαμβάνει πολύ Truth Social – Βομβαρδισμός αναρτήσεων με την εκεχειρία να λήγει
- Aldeas – Πρεμιέρα στην Αγία Έδρα για την τελευταία εξομολόγηση του Πάπα Φραγκίσκου στον Μάρτιν Σκορσέζε
- Το σχέδιο για να επιβάλλουν τον Λανουά


