Οφειλές: Ενεργοποίηση νέων τρόπων πληρωμής εργοδοτικών εισφορών
Αυτές οι νέες μέθοδοι πληρωμής παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους γρήγορα και με ασφάλεια
Από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024 ενεργοποιούνται οι νέοι τρόποι πληρωμής για εργοδοτικές εισφορές και καθυστερούμενες οφειλές, μέσω των συστημάτων IRIS και ΔΙΑΣ Online, στο πλαίσιο της υιοθέτησης μίας κουλτούρας πολιτο-κεντρικής εξυπηρέτησης σε όλο το εύρος του πολυκαναλικού συστήματος που διαθέτει ο e-ΕΦΚΑ για τους πολίτες.
Γρήγορα και με ασφάλεια
Αυτές οι νέες μέθοδοι πληρωμής παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους γρήγορα και με ασφάλεια, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Η μετάβαση σε ψηφιακές λύσεις ενισχύει την αποδοτικότητα και διευκολύνει τη διαδικασία πληρωμής.
Επισημαίνεται ότι για την ολοκλήρωση των απαραίτητων παραμετροποιήσεων των υπηρεσιών ΔΙΑΣ online για τις Πληρωμές ΕΦΚΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (κωδ. 90201) καθώς και για τις Πληρωμές Καθυστερούμενων Οφειλών Κ.Ε.Α.Ο. (κωδ. 90220), η πληρωμή δεν θα είναι διαθέσιμη το πρωί της Δευτέρας 4/11/2024 για το χρονικό διάστημα: 9:00 π.μ. – 10:00 π.μ.
Η Διοίκηση και τα στελέχη του e-ΕΦΚΑ, με την αμέριστη στήριξη του εποπτεύοντος υπουργείου, συνεχίζουν να εργάζονται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Φορέα, προσβλέποντας σε μια πιο αποτελεσματική και φιλική προς τον πολίτη εξυπηρέτηση, με παράλληλη μείωση του διοικητικού κόστους.
Πηγή: ot.gr
- Κίνα: Ο Πούτιν επισκέπτεται τον Σι και σκορπά ανησυχία στη δύση και ταραχή στην Ταϊβάν
- Ακρίβεια: Παρατεταμένη η ακρίβεια στα καύσιμα – Έρχονται νέες αυξήσεις σε αμόλυβδη και diesel
- «Parallel Tales» – Η Ιζαμπέλ Ιπέρ γράφει μια κρυφή, σεξουαλική φαντασίωση για τον Βενσάν Κασέλ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- Τραμπ: Αναδημοσίευσε συνέντευξη Παπασταύρου για την ενεργειακή διπλωματία
- Einstürzende Neubauten: Νέο μέλος, παλιός θόρυβος – Η θρυλική μπάντα του Βερολίνου γυρίζει σελίδα
- Μαλδίβες: Μάχη με το χρόνο για την ανάσυρση των σορών των δυτών από το σπήλαιο, πριν τις προσεγγίσουν καρχαρίες
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442