Δημήτρης Καμπουράκης: «Είχα μπει στο Δημόσιο με ρουσφέτι»
Ο Δημήτρης Καμπουράκης εξομολογείται πώς ξεκίνησε την επαγγελματική διαδρομή του, πριν ακόμα ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.
Ο Δημήτρης Καμπουράκης βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή της Αθηναϊδος Νέγκα στο Action 24 και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.
Δημήτρης Καμπουράκης: «Θα ήθελα να σπουδάσω Ιστορία»
«Δεν γίνεται να είσαι δημοσιογράφος και να μην έχεις βασικές γνώσεις. Είναι δυνατόν να μην ξέρεις ιστορία; Οι Έλληνες δεν ξέρουν ιστορία και δεν θέλουν να τη μάθουν. Εγώ αγάπησα την ιστορία από μία καθηγήτριά μου. Αν ξεκινούσα τώρα, θα ήθελα να σπουδάσω Ιστορία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης.
Είμαι μοναχικός άνθρωπος
«Συνήθως κάθομαι μόνος μου. Όταν ήμουν παιδί, είχα φτιάξει μια δική μου κοινωνία και ζούσα μέσα εκεί. Ο πατέρας μου με έβαζε και δούλευα μαζί με τον αδελφό μου, δεν με άφηνε να παίζω συνέχεια», περιέγραψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του Action24.
Είχα μπει στο Δημόσιο με ρουσφέτι
«Δεν είχα καμία όρεξη να γίνω εγώ λογιστής, αν και σπούδασα στην ΑΣΟΕΕ. Είχα μπει στο Δημόσιο με ρουσφέτι και μια παραμονή Πρωτοχρονιάς, φεύγοντας για να πάω σπίτι, παραιτήθηκα. Δεν άντεξα. Έκατσα 2-2μιση χρόνια και μετά πήγα στη δημοσιογραφία», αφηγείται σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Καμπουράκης στην Αθηναΐδα Νέγκα.
«Πρωτομπήκα στο στούντιο το 2004. Ενδεχομένως να είχα το «ψώνιο» να γίνω διάσημος. Τα λεφτά στο στούντιο ήταν περισσότερα απ’ ό,τι στον δρόμο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες έκανα μία αντικατάσταση στον Γιώργο Παπαδάκη το καλοκαίρι και μετά με φώναξαν στο MEGA δίπλα στον Κακαουνάκη. Πολλές φορές μου έκαναν παρατήρηση για τη στάση μου, η διοίκηση ήταν λίγο περίεργη τότε», ανέφερε για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση ο Δημήτρης Καμπουράκης.
- Μέση Ανατολή: Τα «μάτια» του Ιράν στην περιοχή – Ο δορυφόρος made in china που βοηθά την Τεχεράνη
- 5+1 ανοιχτά μέτωπα ρίχνουν βαριά σκιά πάνω στην ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για το Κράτος Δικαίου
- Ο Τραμπ ζήτησε από τον Σι να μη δίνει όπλα στο Ιράν – Η απάντηση του Κινέζου προέδρου
- Μιχάλης Μητρούσης: «Ξεπέρασα την κατάθλιψη όταν έπαιξα ποδόσφαιρο στην ομάδα του Άρη» (vid)
- Αφρικανική σκόνη και λασποβροχές έως την Παρασκευή – Δείτε χάρτες
- Γεώργιος Μυλωνάς: «Ε, εμείς είμαστε Έλληνες…»
- Πέθανε ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Σανταμαρία
- Φάμελλος: Ο πολιτικός απατεώνας Λαζαρίδης είναι σήμα κατατεθέν της ρουσφετολογικής αντίληψης ΝΔ και Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442