
Μπόχουμ – Μπάγερν Μονάχου 0-5: «Περίπατος» των Βαυαρών
Η Μπάγερν ξέσπασε στην Μπόχουμ και πέρασε με 5-0 από το Φονόβια Ρούρσταντιον για την 8η αγωνιστική στην Bundesliga
Η Μπάγερν Μονάχου «ξέσπασε» πάνω στην Μπόχουμ την τεσσάρα από την Μπαρτσελόνα στην νίκη των Βαυαρών με 5-0 για την 8η αγωνιστική στην Bundesliga. Έτσι, η ομάδα του Κομπανί έφτασε του 20 βαθμούς και ταυτόχρονα την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Λειψία.
Ο «χορός» των γκολ άνοιξε στο 16’από τον Μάικλ Ολίσε. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το όριο της περιοχής, με τον παίκτη των Βαυαρών να στέλνει με φάλτσο τη μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας.
Η «Hollywood FC» διπλασίασε τα τέρματα της στο 26΄με τον Τζαμάλ Μουσιάλα. Ο 21χρομος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Κίμιχ για το 2-0 που ήτν και σκορ ημιχρόνου.
Ο σκορερ του δεύτερου γκολ από εκτελεστής έγινε δημιουργός στο 57′, όταν πέρασε την τελικά πάσα στον Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο φορ να μην δυσκολεύται να βρει δίχτυα μέσα από την μεγάλη περιοχή. Το 4-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 65′, οΣανέ με μία ατομική ενέργεια απέφυγε τους αντίπαλους του και με ένα εξαιρετικό σουτ έβαλε το ονομα του στον πίνακλα των σκόρερ.
Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε από τον Κίνγκσλεϊ Κομάν στο 71′ με τον Γάλλο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην 6η φετινή νίκη της Μπάγερν στην Bundesliga.
- Η ακτινογραφία της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Όλοι οι σταυροί και οι συσχετισμοί
- «Τelesport»: «Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Πίτερς και το μέλλον του»
- Νέο έκτακτο δελτίο: Πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Αττική – Οι περιοχές με «πορτοκαλί» και «κόκκινο» συναγερμό
- Κομισιόν: Παρατεταμένη αναστάτωση στις αγορές ενέργειας – Ανησυχία για την τροφοδοσία ντίζελ στην ΕΕ
- Η Τζόνι Μίτσελ στα 82 της – Το ανεύρυσμα, η ζωή μετά το κώμα, οι άνδρες και οι νοσοκόμες
- Στο επίκεντρο Υπουργείου και Περιφέρειας η άρδευση της Κωπαΐδας




