Το ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Euroleague δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό, με τους ανθρώπους των Μαδριλένων να προβληματίζονται με την εικόνα της ομάδας.
Για αυτό και όπως φαίνεται η «Βασίλισσα» αποφάσισε να κινηθεί στην αγορά για να ενισχύσει το ρόστερ της, κάνοντας μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Σύμφωνα με το «BasketNews» η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Λόνι Γουόκερ.
Δεν έπεισε και βλέπει… Ρεάλ Μαδρίτης
Ο 25χρονος Αμερικανός είναι ελεύθερος, αφού είχε υπογράψει 10ήμερο συμβόλαιο με τους Σέλτικς στην προετοιμασία των πρωταθλητών του ΝΒΑ, αλλά δεν έπεισε και αποδεσμεύτηκε.
Στις έξι σεζόν του στο ΝΒΑ, ο Γουόκερ έχει παίξει 322 παιχνίδια (88 ως βασικός) για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, Λος Άντζελες Λέικερς και Μπρούκλιν Νετς. Στην καριέρα του έχει κατά μέσο όρο 9,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 20,3 λεπτά ανά αγώνα.
Την περασμένη σεζόν με το Μπρούκλιν, ο Γουόκερ σημείωσε μέσο όρο 9,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 17 λεπτά δράσης.
Τον Νοέμβριο, είχε μέσο όρο 14,4 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 15 παιχνίδια.
Ψάχνεται η Ρεάλ Μαδρίτης
Οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν, ρίχνοντας μια βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, προκειμένου να ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ τους. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και απαιτητική περίπτωση, αλλά αν υπάρχει ένα κλαμπ που ξέρει από τέτοιες υποθέσεις, αυτό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Ολυμπιακός συνομίλησε με το ChatGPT ζητώντας του να αναβαθμίσει την πανηγυρική φωτογραφία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και η απάντηση που έλαβε ήταν… φουλ ερυθρόλευκη!
Οι πρωταθλητές Θάντερ νίκησαν στο φινάλε τους Σέλτικς σε μια ιστορική βραδιά για το ΝΒΑ κατά την οποία ο Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ έσπασε το ρεκόρ του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από το 1963.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα των Μπακς στο Μαϊάμι όπου αστόχησε στο τελευταίο σουτ, αλλά και συνολικά για τη φετινή πορεία της ομάδας του στο NBA.