Απίστευτο: Ξύπνησε στο χειρουργείο πριν του αφαιρέσουν την καρδιά και ο γιατρός ζήτησε να τον σκοτώσουν
Οι αξιωματούχοι του τμήματος μεταμοσχεύσεων στο Κεντάκι αρνήθηκαν ότι οποιοδήποτε μέλος της οργάνωσής τους έδωσε εντολή στους γιατρούς να προχωρήσουν σε επέμβαση αφαίρεσης οργάνων σε ζωντανό ασθενή.
Σενάριo από ταινία θα μπορούσε να είναι όσα διαδραματίστηκαν σε νοσοκομείο του Κεντάκι, όταν ένας δότης μοσχεύματος ξύπνησε στο χειρουργικό τραπέζι την ώρα που οι γιατροί ετοιμάζονταν να του αφαιρέσουν την καρδιά.
Ο Τόμας Χούβερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Baptist Health Richmond στο Κεντάκι τον Οκτώβριο του 2021 μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Οι γιατροί είπαν ότι εγκεφαλικά νεκρός και προχώρησαν στη διενέργεια εξετάσεων για να δουν αν μπορούν να δωρίσουν τα όργανά του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, μια νοσοκόμα που ήταν μπροστά δήλωσε ότι «κουνιόταν σαν να είχε σπασμούς, χτυπιόταν πάνω στο κρεβάτι».
Η αδελφή του Χούβερ υποστήριξε πως ο αδελφός της άνοιξε τα μάτια του ενώ μεταφερόταν από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στο χειρουργείο – αλλά της είπαν ότι η κίνηση ήταν αντανακλαστική και δεν σήμαινε ότι ήταν ακόμα ζωντανός.
Τότε, ο γιατρός που ήταν επικεφαλής χαρακτήρισε «αηδίες» όσα διαδραματίζονταν και ζήτησε να τον σκοτώσουν. Μάλιστα, επειδή κανείς στην αίθουσα δεν ήθελε να προχωρήσει η διαδικασία, εκείνος βγήκε στο διάδρομο φωνάζοντας σε ειδικευόμενους να μπουν στο χειρουργείο.
Ευτυχώς, οι πιο ψύχραιμοι τον σταμάτησαν και οδήγησαν έξω από την αίθουσα, ενώ ο άνδρας συνήλθε κανονικά και έλαβε εξιτήριο για να πάει σπίτι του.
Οι αξιωματούχοι του τμήματος μεταμοσχεύσεων στο Κεντάκι αρνήθηκαν ότι οποιοδήποτε μέλος της οργάνωσής τους έδωσε εντολή στους γιατρούς να προχωρήσουν σε επέμβαση αφαίρεσης οργάνων σε ζωντανό ασθενή.
Ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας του Κεντάκι δήλωσε ότι οι ερευνητές εξετάζουν το θέμα.
Ο Χούβερ σήμερα ζει με την αδερφή του αν και εξακολουθεί να έχει κάποια προβλήματα με τη μνήμη του, το περπάτημα και την ομιλία του.
- «Του ανατέθηκε να εξαφανίσει το πτώμα» – Η μακάβρια απαγωγή της σορού της Εβίτας Περόν
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα του Αυγούστου
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε από τη λογοδοσία, ούτε και από την κρίση των πολιτών
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
- Τσουκαλάς: Προχειρότητα και ασυνέπεια απέδειξε ο Μητσοτάκης – Υπηρετεί με συνέπεια τον λαϊκισμό
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442