
Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για την αντιδικία με τον Μάτσα – «Σεβαστείτε την οικογένειά μου»
«Έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά» δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στους δημοσιογράφους οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο.
H αντιδικία ανάμεσα στην Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα (21/10/2024), σχετικά με την προσωρινή διαταγή που αφορά τη ρύθμιση της επιμέλειας των παιδιών τους. Στο δικαστήριο βρέθηκαν τόσο η υπουργός όσο και ο συνθέτης.
Έξω απο το δικαστήριο παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, ωστόσο ο Μίνως Μάτσας δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση, ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη ζήτησε ο Τύπος να σεβαστεί την ιδιωτικότητα και την οικογένειά της.
«Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», είπε η υπουργός.
«Σεβασμό, όχι εκμετάλλευση»
Εχθές, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, εξέδωσε μια ανακοίνωση όσον αφορά τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, αναφέροντας: «Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί».
«Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας» κατέληξε η ανακοίνωση της Όλγας Κεφαλογιάννη.
- Εκλογές ζητά το ΠΑΣΟΚ μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ο ανασχηματισμός δεν σώζει την κυβέρνηση»
- Ζωγράφου: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος για τον θάνατο της μητέρας και της αδερφή του
- Τα μυστικά σεξ κλαμπ του Λος Άντζελες – Αλήθεια, τι γνώριζαν οι γείτονες;
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Μήνυμα Πλακιά σε Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη» – Τι είπε για την Καρυστιανού
