Η βαθμολογία της Euroleague – Μοναδικός αήττητος ο Ερυθρός Αστέρας (pic)
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής.
Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μονακό ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο πλαίσιο της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της σεζόν στη Euroleague.
Με το πέρας των πρώτων τριών γύρων, η μοναδική ομάδα που έχει ξεκινήσει χωρίς κάποια ήττα και με το απόλυτο είναι ο Ερυθρός Αστέρας που φιγουράρει στην κορυφή με το 3-0.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες που έπαιζαν χθες, ο απολογισμός ήταν μία νίκη και μία ήττα. Αρχικά ο Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ο Παναθηναϊκός υπέστη την πρώτη του ήττα από την Παρί. Έτσι οι «αιώνιοι» έχουν το ίδιο ρεκόρ, 2-1.
Δείτε τη βαθμολογία:

- Premier League: Έχασε ευκαιρία να κλειδώσει την πεντάδα η Άστον Βίλα – Ισοπαλία στο «Σίτι Γκράουντ»
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής και φυσικά πήρε το χρυσό
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Έπος: O Μασιούλις φωτογραφήθηκε γυμνός με την κούπα του BCL (pic)
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442