Μία αισθητική επέμβαση φαίνεται πως έγινε η αφορμή για τον άγριο καβγά ενός ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο άντρας φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του εξαιτίας ενός botox που έκανε αλλά δεν παραδεχόταν, καθώς εκείνος δεν συμφωνούσε με την ενέργεια αυτήν.
Αφού τα πράγματα ξέφυγαν η 38χρονη κάλεσε την Αστυνομία, καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, δείχνοντας μάλιστα μία μελανιά στο πρόσωπό της.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άντρα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Τα πήρε όλα πίσω
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η γυναίκα καταθέτοντας στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο πήρε πίσω την αρχική καταγγελία λέγοντας ότι ο σύζυγός της δεν άσκησε ποτέ σωματική βία σε βάρος της και ότι εκείνη είχε καταναλώσει παραπάνω αλκοόλ που την έκανε εριστική. Σχετικά με τη μελανιά που είχε στο πρόσωπο, ισχυρίστηκε ότι είπε ψέματα στην αστυνομία ότι την προκάλεσε ο σύζυγός της.
Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών, καθώς η καταγγέλλουσα παρουσίασε δύο διαφορετικές εκδοχές, στην αστυνομία και στο δικαστήριο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας