Επικός Χάαλαντ: Πλησιάζει στο Top 10 των σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League (vid)
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό Champions League και πλέον μετρά 42 γκολ σε 41 ματς, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο το Top 10 με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στην διοργάνωση.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο εναρκτήριο παιχνίδι της League Phase του Champions League με αντίπαλο την Ίντερ, όμως τα έβαλε όλα μαζεμένα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, εχθές το βράδυ στην 2η αγωνιστική (4-0). Σε αυτό το ματς σκόραρε και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νορβηγό φορ να έχει πλέον περισσότερα γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από συμμετοχές, με τα γκολ του να είναι πλέον 42 και τα ματς που έχει παίξει να είναι 41.
Πλέον ο Χάαλαντ θέλει μονάχα 8 τέρματα για να μπει στην κορυφαία δεκάδα των σκόρερ αν και είναι μόλις 24 ετών, με το εντυπωσιακό στην περίπτωσή του να είναι πως επιδεικνύει αντίστοιχα «τρομακτικά» νούμερα στην Premier League, έχοντας 73 γκολ σε 72 συμμετοχές στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Αγγλία και στην παρουσία του στην Μάντσεστερ Σίτι.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.