Στα Φάρσαλα συνεχίστηκε η θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Conference League και του Youth Legue, που κατέκτησε την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός.
Αρκετός κόσμος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλίας, όπου οι φίλαθλοι του Θρύλου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δύο ευρωκούπες του συλλόγου.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε ξανά τη στήριξή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη, με την αγορά της συλλεκτικής κάρτας φιλάθλου για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και την κάρτα μέλους.
Η θρυλική περιοδεία θα συνεχιστεί την Τετάρτη στον Πόρο.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Απορρίφθηκε από την ΔΕΑΒ η αναστολή απόφασης τιμωρίας που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο ματς στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.