Δικαιώθηκε η Γιουνάιτεντ για την κόκκινη του Φερνάντες
Η έφεση που είχε καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μπρούνο Φερνάντες έγινε δεκτή και ο Πορτογάλος θ αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Άστον Βίλα.
Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, απέφυγε την τιμωρία τριών αγωνιστικών, καθώς η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» δικαιώθηκε στην έφεση που άσκησε για να «σβηστεί» η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με την Τότεναμ.
Εξέλιξη που επιτρέπει πλέον στον Πορτογάλο μέσο να παίξει με την Άστον Βίλα την Κυριακή (6/10), όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος την Τρίτη (1/10).
Διαβάστε επίσης: Καλύτερη μεταγραφή της Euroleague ο Βεζένκοφ, σύμφωνα με τους GM’s των ομάδων
Ο 30χρονος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 42ο λεπτό της ήττας της Γιουνάιτεντ με 3-0 από την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ για μαρκάρισμα στον Τζέιμς Μάντισον.
Ο Φερνάντες επρόκειτο να χάσει τους αγώνες της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Βίλα την Κυριακή, την Μπρέντφορντ και τη Γουέστ Χαμ, αλλά η έφεση της ομάδας του ανέτρεψε τα δεδομένα.
«Ο Μπρούνο Φερνάντες θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα τρία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από επιτυχή έφεση για άδικη αποβολή», ανέφερε η Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της.
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)