Ο Μάρκο Γκούντουριτς παραχώρησε δηλώσεις στο σερβικό στο «Sport Klub» και αποκάλυψε ποιες ομάδες θεωρεί ότι θα πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου στη φετινή Euroleague και θα φτάσουν ως το Final 4.
Ο Σέρβος φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε επέλεξε τη δική του ομάδα, αλλά και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης, επιλέγοντας στην ουσία την περσινή τετράδα του Βερολίνου. Ακόμα αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στην Ευρώπη αλλά και στις δύο ομάδες της πατρίδας του.
Όσα είπε ο Γούντουριτς:
Για τον Μαριάνοβιτς: «Ο Μπόμπαν είναι τρομερός παίκτης και φανταστικός συμπαίκτης. Ο κόσμος ξεχνάει πόσο κυρίαρχος ήταν στην Ευρώπη πριν πάει στο NBA. Είμαι βέβαιος πως μπορεί να δείξει πως έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, και ανυπομονώ να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος».
Για τις προσδοκίες του: «Οι προσδοκίες μου είναι απλές: κυρίως το να μείνουμε υγιείς. Όλοι ξέρουν πόσο μεγάλη και δύσκολη μπορεί να είναι η σεζόν, με πολλά καλά και άσχημα».
Για τα φαβορί για το Final 4: «Όπως πάντα, φαβορί για το Final 4 είναι ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και φυσικά η Φενερμπαχτσέ. Έχουμε υψηλές προσδοκίες και πιστεύουμε πως έχουμε ότι χρειάζεται για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο».
Για την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα: «Και οι δύο ομάδες έκαναν εξαιρετική δουλειά στο μεταγραφικό παζάρι. Βλέπω και τις δύο να παλεύουν για μία θέση στην οκτάδα ή τη δεκάδα. Η Παρτιζάν πήρε πολλούς νέους παίκτες, οπότε θα χρειαστούν χρόνο για να δεθούν. Ο Ερυθρός κράτησε αρκετούς παίκτες και δυνάμωσε με ξένους παίκτες-κλειδιά, οπότε περιμένω και τις δύο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές στην Euroleague».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
Μια ομάδα χωρίς σούπερσταρ, χωρίς μπάτζετ στα ουράνια, χωρίς πολυδιαφημισμένο προπονητή αλλά... ομάδα με τα όλα της και με μια έδρα -σχεδόν- απόρθητη, είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Βαλένθια, στο δρόμο για το Final-4.