Εκτός 12άδας ο Μπράουν – Αυτή είναι η εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού για τον ημιτελικό με τον Άρη
Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό του Super Cup κόντρα στον Άρη, καθώς ο έμπειρος γκαρντ κόπηκε από την εξάδα των ξένων του «τριφυλλιού»
Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης κοντράρονται σήμερα (28/9) στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup (17:15, ΕΡΤ3), με έπαθλο μία θέση στον τελικό.
Όπως έγινε γνωστό, ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας τον Λορέντζο Μπράουν, λόγω του περιορισμού της παρουσία έξι ξένων σε αυτή στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις. Πρόκειται για μια λογική εξέλιξη αφού ο Αμερικανός (με ισπανικό διαβατήριο) γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην χθεσινή (27/9) προπόνηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Τσέντι Οσμάν, που αποτελεί το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.
Ποιοι είναι οι έξι ξένοι
Κάπως έτσι οι έξι ξένοι που θα έχει λοιπόν στην διάθεσή του ο Εργκίν Αταμάν κόντρα στον Άρη είναι οι εξής: Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιούρτσεβεν.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»