Γιάννης Πάριος – Γιώργος Κατσαρός: Η συγκινητική αφιέρωση που έκαναν στη Μαρινέλλα
«Είνα η μάνα όλων μας», είπε ο Γιάννης Πάριος από τη σκηνή του Ηρωδείου.
Μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, βασισμένη στη ζωή και το έργο του συνθέτη, που συνδυάζει στοιχεία μιούζικαλ και συναυλίας.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή ήταν ο Γιάννης Πάριος και ο Γιώργος Κατσαρός οι οποίοι κατά τη διάρκεια της ερμηνείας τους, θέλησαν να κάνουν μια συγκινητική αναφορά στη σπουδαία ερμηνεύρια, Μαρινέλλα.
Βραδιά αφιερωμένη στη Μαρινέλλα
Συγκεκριμένα, οι ερμηνευτές ανέφεραν ότι: «Απόψε είναι ένας χαιρετισμός στην αγαπημένη μας Μαρινέλλα. Είναι η μάνα όλων μας, γιατί είναι μάνα και έτσι τη λέμε εμείς οι τραγουδιστές. Θέλω να είναι κοντά μας».

Μια άλλη συγκινητική στιγμή στη συναυλία ήταν όταν ο Τάκης Ζαχαράτος είπε για τη Μαρινέλλα: «Θα φιλήσω τη γη που λαβώθηκε ο αετός».
Ποιοι καλλιτέχνες συμμετείχαν στη συναυλία
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι γνωστοί ηθοποιοί Τάνια Τρύπη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Μέμος Μπεγνής παρουσίασαν αξέχαστα θεατρικά αποσπάσματα και κινηματογραφικές μελωδίες από την πρώιμη καριέρα του Γιώργου Κατσαρού. Μαζί τους, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Τάκης Ζαχαράτος αναβίωσαν τις περίφημες ρεβύ πίστας που χαρακτήρισαν τη ζωή του στη νυχτερινή ζωή των κοσμικών κέντρων της Πλάκας.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Λευτέρη Καλκάνη. Στο πιάνο ο Γιώργος Θεοφάνους.
Τα κείμενα της παράστασης έγραψε ο Άγγελος Πυριόχος και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου
- Anarchy in the UK: όταν παίχτηκε πρώτη φορά
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442