Η Barclays συνεχίζει να επενδύει στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Αγγλία
Η ανανέωση ορόσημο είναι η μεγαλύτερη συμφωνία στο γυναικείο ποδόσφαιρο στη Βρετανία, ανάφερε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την «Barclays» να διπλασιάζει την επένδυσή της
Η «Women Super League» και η «Women Championship» υπέγραψαν πολυετή συμφωνία χορηγίας τίτλου με την «Barclays», αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων λιρών, ανέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, σηματοδοτώντας την πιο προσοδοφόρα εμπορική συμφωνία τους μέχρι σήμερα.
Η νέα συμφωνία παρέχει μια σημαντική οικονομική ώθηση για το WSL και το πρωτάθλημα γυναικών. Η ανανέωση ορόσημο είναι η μεγαλύτερη συμφωνία στο γυναικείο ποδόσφαιρο στη Βρετανία, δήλωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την «Barclays» να διπλασιάζει την επένδυσή της για να ενισχύσει την υποστήριξή της στο γυναικείο παιχνίδι.
Η βρετανική τράπεζα επέκτεινε επίσης τη συνεργασία της με την FA για τρία επιπλέον χρόνια, διάρκειας έως το 2028 και ανανέωσε τη χορηγία της στην Premier League για τέσσερα επιπλέον χρόνια, όπου παραμένει ως ο επίσημος τραπεζικός συνεργάτης μέχρι το 2029.
Η Τσέλσι κέρδισε τον έβδομο τίτλο της WSL την περασμένη σεζόν με διαφορά τερμάτων υπό την πρώην προπονήτρια Έμα Χέις. Προπονητής των πρωταθλητών είναι πλέον η Γαλλίδα Σόνια Μπομπαστό.
Η Μάντσεστερ Σίτι, δευτεραθλήτρια την περασμένη σεζόν, αναδείχθηκε ισόπαλη με την Άρσεναλ στο πρώτο της ματς στο πρωτάθλημα, ενώ η Τσέλσι, η Μπράιτον, η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισαν το πρώτο τους παιχνίδι της σεζόν.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ο συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Μπόμπι Πόρτις απάντησε στο τι θεωρεί ότι θα κάνει ο Γιάννης σχετικά με το μέλλον του και αν θα παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός, συμπληρώνει 101 χρόνια ύπαρξης. Το καμάρι του ελληνικού αθλητισμού που με τις επιτυχίες σε όλα τα σπορ έχει μετατραπεί επάξια σε Θρύλος.
Οι Ιρανές αθλήτριες παρέμειναν σιωπηλές ενώ ακουγόταν ο ιρανικός ύμνος πριν από τον πρώτο τους αγώνα στο Asian Cup απέναντι στη Νότια Κορέα, δύο ημέρες μετά την έναρξη του πολέμου που ξεκίνησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ στις 28 Φεβρουαρίου.