Νατάσσα Μποφίλιου: Χαμός στα social media για την αναφορά της στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και το ακριβό φόρεμα
Για μια ακόμα φορά η Νατάσσα Μποφίλιου βρίσκεται στο στόχαστρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τα 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία γιόρτασε την περασμένη Τετάρτη η Νατάσσα Μποφίλιου με μια μεγάλη συναυλία στο Λυκαβηττό. Το θέατρο ήταν από νωρίς γεμάτο και η γνωστή τραγουδίστρια πρόσφερε ένα μοναδικό σόου στους θαυμαστές της, γνωρίζοντας την αποθέωση.
Ωστόσο, την ίδια ώρα, ξέσπασε πόλεμος στα social media. Αφορμή; Η αναφορά της Νατάσσας Μποφίλιου στον Παύλο Φύσσα και τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του, που δεν άρεσε σε κάποιους επειδή επέλεξε να φορέσει ένα ακριβό φόρεμα.
«Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν», «ίσα μωρή αναρχοάπλητη», «αστειότητα πάνω και κάτω από τη σκηνλη», «επαναστατικό το φόρεμα», «α ρε Μποφίλιου αγωνίστρια τι θα έκανε η Ελλάδα χωρίς εσένα» και emojis με τη φατσούλα του κλόουν ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε η επιτυχημένη μουσικός.
Το περιστατικό σχολιάστηκε στην εκπομπή του MEGA «Βuongiorno», τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της, που θυμήθηκαν μια αντίστοιχη διαδικτυακή επίθεση που είχε δεχθεί η Μποφίλιου πριν από δύο χρόνια, καθώς τότε είχε φωτογραφηθεί φορώντας ρούχα πολλών χιλιάδων ευρώ.
«Ειλικρινά με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, την δύναμη της φωνής είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Και ποια επανάσταση; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε ως όφειλε να κάνει» τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολιάζοντας το περιστατικό.
Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:
- Ο Θεοδόσης Μούγιος πίσω από τον… Zhukov – Καταδίκη ενός χρόνου για το γαλάζιο τρολ του Διαδικτύου
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442