«Δεν έχουμε το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας» – Τί δήλωσε στενός φίλος του Διονύση Πρώιου
Τί είπε για την ιατροδικαστική εξέταση του Διονύση Πρώιου ο στενός του φίλος, Κίμωνας Πάττας.
O Διονύσης Πρώιος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άτυχος πρώην παίκτης του «Master Chef» ενεπλάκη σε τροχαίο με την ίδια μηχανή που πριν από χρόνια είχε στοιχίσει τη ζωή του γιου του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του Πρώιου ήταν σοβαρή και θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο ο οργανισμός του δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή.
Ο στενός του φίλος, Κίμωνας Πάττας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», εξηγώντας πως ο πρώτος άνθρωπος που ενημερώθηκε για τον θάνατό του ήταν ο αδερφός του στην Αμερική. Ο ίδιος έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο, όπως λέει, ενώ αναφέρει πως όταν βρέθηκε εκεί, ο Διονύσης Πρώιος ήταν ακόμα εν ζωή.
«Μου τηλεφώνησε ο αδερφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση κι ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς. Με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν μαζεμένοι κάποια ξαδέρφη του και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά. Δεν έχουμε ιατροδικαστική εξέταση, δεν έχουμε το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα».
«Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Γνωριζόμασταν 25 χρόνια», είπε κατά το τέλος των δηλώσεών του ο φίλος του εκλιπόντος.
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442