Πρώτο γκολ για τον Μπιέλ στο MLS που αναδείχθηκε και MVP (vid)
Ο Πεπ Μπιέλ πέτυχε το πρώτο του γκολ για λογαριασμό της Σάρλοτ στο MLS.
Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Σάρλοτ πέτυχε ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος ανέφερε πως θέλει να μείνει στο MLS και μετά τον Δεκέμβριο όταν και τελειώνει το πρωτάθλημα στην Αμερική.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό ως τον Δεκέμβριο, σκόραρε στη νίκη της Σάρλοτ επί της Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον με 4-0.
Στην πέμπτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ ο 28χρονος άσος έπαιξε βασικός και πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του (2-0) με κοντινή προβολή στο 65′. Μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του αγώνα και στις δηλώσεις του μετά το ματς εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στη Σάρλοτ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Οι σκέψεις είναι για μένα, αλλά δεν ήρθα εδώ μόνο για λίγους μήνες. Ελπίζω να μείνω γιατί μου αρέσει πολύ εδώ και το απολαμβάνω. Η ομάδα μου δείχνει εμπιστοσύνη και θέλω να ανταποδώσω», ανέφερε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός.
Δείτε το βίντεο:
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442