Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αυτές τις μέρες το Καλλιμάρμαρο Στάδιο κινείται σε ρυθμούς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.
Σε αυτό το Στάδιο έχει ξαναπαίξει το μπασκετικό τμήμα του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα, ήταν 1η Ιουνίου 1977 όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με το ευρύ 110-68 επί του «αιωνίου αντιπάλου». Δηλαδή με 42 πόντους διαφορά!
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!