Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην έδρα της Χόφενχαϊμ και πήρε εύκολα τη νίκη με 4-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Οι πρωταθλητές του Τσάμπι Αλόνσο κυριάρχησαν και πήραν τους τρεις βαθμούς, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Μπονιφέις, που πέτυχε δύο γκολ. Τεριέρ και Βιρτζ τα άλλα δύο, μείωσε προσωρινά για τους γηπεδούχους ο Μπερίσα.
Με «διπλό» έληξε και το ματς της Βόλφσμπουργκ με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (1-2), με τον Μαρμούς να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «λύκων», μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 88′.
Η Λειψία δεν μπόρεσε εντός έδρας να λυγίσει την αντίσταση της Ουνιόν Βερολίνου (0-0) και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε η Στουτγκάρδη στην έδρα της Γκλάντμπαχ (3-1), με τον Ντεμίροβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (58′-61′).
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»