Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί καθώς εκτός από την αναμενόμενη κίνηση που έχουν οι δρόμοι της Αθήνας το μεσημέρι, απρόοπτα συμβάντα κάνουν την κατάσταση ακόμα χειρότερη.
Αστικό λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων λίγο μετά την υπόγεια στην Κατεχάκη με αποτέλεσμα να προκληθεί περαιτέρω μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή.
Δείτε εικόνα από την κίνηση
Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Άρεος στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα. Σε αυτή την περίπτωση ακινητοποιήθηκε φορτηγό.
Αυξημένη είναι η κίνηση στις βασικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας και ιδιαίτερα στην εθνική στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.