Φιλικό ματς με την εθνική Νέων έδωσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το θετικό τους ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League Κ19 και ενόψει της συνέχειας με τον Παναιτωλικό, υποδέχτηκαν την εθνική Νέων στο Ρέντη σε φιλικό αγώνα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στη φιλική αναμέτρηση, όταν στο 70′ ο Γιουσούφ μετά από πίεση έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Εθνικής, έδωσε στον Λίγδα και σε κενή εστία έκανε το 1-0.
Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε πέντε λεπτά με τον Καλαϊτσίδη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πέναλτι στο 85′ με τον Καρκατσάλη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ. Πιτό): Κουράκλης, Σκουρόπουλος, Ρολάκης, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Πλης, Γιουσούφ, Φλούδας, Σούφκα, Τουφάκης, Φράγκος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Φίλης, Γιωτόπουλος, Στάντζος, Κτενάς, Βασιλακόπουλος, Τζαμαλής, Μιχαηλίδης, Λίγδας, Καμπαγιοβάνης.
Εθνική Νέων (Β. Μόρας): Γεωργακόπουλος, Κουπένος, Αλαφάκης, Μπαταούλας, Μαρουτσής, Ανδρικόπουλος, Μπρέγκου, Παναγιωτακόπουλος, Τσιούγγαρης, Γαλιάτσος, Κωστούλας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καλτσάς, Κοσίδης, Λιατσικούρας, Μύθου, Μπέλερης, Πλειώνης, Καλαϊτσίδης, Πνευμονίδης, Πολυκράτης, Αδαμάκης, Πολιτάκης, Αγγελάκης, Δεληανίδης.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Απότομα έληξε η συνέντευξη Τύπου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 86-74, όταν ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού μετά από ερώτηση που δέχθηκε.
Η 1η Μαΐου θυμίζει εργατιά, αγώνες, λουλούδια, Άνοιξη. Για τους φαν του μηχανοκίνητου -και όχι μόνο- αθλητισμού, όμως, φέρνει στο νου τη μέρα που ο κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών, Άιρτον Σένα, πάτησε γκάζι προς την αιωνιότητα.