Ρακή με φύλλα κάνναβης, θέλησε να φτιάξει ένας Κρητικός από το Ρέθυμνο, αλλά του βγήκε… ξινή.
Ο 42χρονος Ρεθυμνιώτης, οποίος συνελήφθη χθες Πέμπτη το πρωί από την Αστυνομία.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ρακής, στην οποία είχε προσθέσει φύλλα κάνναβης.
Εκτός από την ρακή με την κάνναβη βρήκαν και αρχαία
Εκτός από το παράνομο μείγμα, στην κατοχή του βρέθηκαν και παλαιά πήλινα σκεύη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατηγορίες και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρει:
Συνελήφθη χθες (04.09.2024) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και αρχαιοτήτων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου χθες (04.09.2024) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου.
Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(1.150) ml οινοπνευματώδους αποστάγματος (ρακής) αναμεμιγμένο με ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων (φύλλων) κάνναβης
Ποσότητα κάνναβης βάρους 21,2 γραμμάρίων,
παλαιά πήλινα σκεύη και τμήματα/θραύσματα αυτών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).