Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την κακή εμφάνιση με την Athens Kallithea και ξεκινά τη δουλειά ώστε να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε δώσει ρεπό χθες Δευτέρα και σήμερα όλοι, πλην των διεθνών, βρέθηκα στο προπονητικό κέντρο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι.
Ο λόγος για τους Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Σπόραρ, Ντραγκόφσκι, Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Λίλο, Μπρέγκου και Φρόκου.
Οι ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη το πρωί στις προπονήσεις. Προπόνηση με πολλές απουσίες αφού λόγω των εθνικών ομάδων έλειψαν οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ντραγκόφσκι, Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Λίλο, Μπρέγκου, Φρόκου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι».
Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η συμφωνία ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παναθηναϊκό είναι για δανεισμό με ενοίκιο 500.000 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν και μη υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι του 2025, ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ. Aπομένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθούν τα σχετικά δημοσιεύματα και εάν ο Μαροκινός θα έρθει απόψε στην Ελλάδα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!