Αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο πρώην παίκτης των Μαϊάμι Χιτ και Γιούτα Τζαζ θα αναχωρήσει για την Σλοβενία, προκειμένου να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.
Θυμίζουμε πως, σε τρεις σεζόν στο NBA ο 26χρονος Τούρκος σέντερ είχε μέσο όρο σε 113 συμμετοχές 5 πόντους και 4.6 ριμπάουντ (σε 11.8 λεπτά).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.