Στην Μάλαγα και επίσημα ο Μπαλτσερόφσκι (pic)
Στη Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, που αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.
Αν και με λίγη καθυστέρηση τελικά ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού καθώς η Μάλαγα ανακοίνωσε την απόκτησή του.
Ο Πολωνός σέντερ δεν κατάφερε να πείσει τον Εργκίν Αταμάν στην πρώτη του σεζόν στα πράσινα, με αποτέλεσμα να υπάρξει αμοιβαία συμφωνία ώστε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ισπανία υπογράφοντας για 2+1 χρόνια με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.
Μετά την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν ωστόσο και με τους Λεσόρ και Αντετοκούνμπο να υπάρχουν στο ρόστερ ο 24χρονος ψηλός δεν χωρούσε στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν θα γυρίσει στη Liga Endesa και να παίξει με την Μάλαγα.
Την περασμένη σεζόν ο Μπαλτσερόφσκι είχε στην Euroleague 2.8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ ανά 7:36 σε 24 αγώνες.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
? Olek Balcerowski, talento y futuro en la pintura malagueña
? ¡Bienvenido, Olek!
? NOTICIA https://t.co/zQsTN87eSc
?? #YoSoyDelUnicaja #BienvenidoOlek pic.twitter.com/wCBY73flhW
— UnicajaCB (@unicajaCB) September 2, 2024
Ισπανική «AS»: «Super team ο Παναθηναϊκός με Γιουρτσεβέν»
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν, που έρχεται να πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.
Την είδηση έκανε γνωστή η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή τους, με τον 26χρονο άσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, σε μία κίνηση που ουσιαστικά «κλείνει» το ρόστερ του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας σεζόν.
Με αφορμή λοιπόν το τελευταίο «κομμάτι» του ρόστερ του Εργκίν Αταμάν, η ισπανική «AS» ανέλυσε το ρόστερ του Παναθηναϊκόυ, χαρακτηρίζοντας τους «πράσινους» ως «Super team», μετά την προσθήκη του Τούρκου σέντερ.
- Έντονη κριτική στη Βραζιλία για τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία: «Συντριβή από τον Χάαλαντ – Μια παθητική Σελεσάο»
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442