Στα χέρια των Αρχών, βρίσκονται οι δύο εκ των κατηγορουμένων, για τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού χρηματιστή, σε άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου, τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Ιουλίου.
Σύμφωνα με το neakriti.gr πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου και αναζητούνταν όλες αυτές τις ημέρες, εδώ και ενάμιση μήνα.
Εμφανίστηκαν στο ΑΤ Μαλεβιζίου
Οι δύο άνδρες, παραδόθηκαν στο Α.Τ. Μαλεβιζίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν βρει κρυσφύγετο σε χωριό του Δήμου Μυλοποτάμου, με την αστυνομία να είχε οργανώσει εκτεταμένες επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους, χωρίς ωστόσο επιτυχία.
Η αστυνομία βρισκοτάν διαρκώς όλο αυτό το διάστημα σε εγρήγορση για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι μέσα από κάμερες ασφαλείας, είχαν ταυτοποιηθεί από τις πρώτες ώρες που είχε διαδραματιστεί το αιματηρό περιστατικό, στο κέντρο του Ηρακλείου.
Οι δύο δράστες αποδέχονται πως συμμετείχαν στο επεισόδιο, χωρίς ωστόσο να δέχονται όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία