Με 26 ποδοσφαιριστές και αρκετά νέα πρόσωπα θα ταξιδέψει η Εθνική Ελπίδων στα Νησιά Φερόε για τη 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2025.
Η «γαλανόλευκη» θα παρουσιαστεί αρκετά διαφορετική στο προτελευταία ματς των προκριματικών, αφού ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ταουσιάνης κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα για τις αναμετρήσεις με Νησιά Φερόε (10/9,19:30).
Η εθνική θέλει μόνο το διπλό για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάληψη μίας εκ των τριών καλύτερων δεύτερων θέσεων των εννέα ομίλων, προκειμένου να προκριθεί απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τέσσερεις παίκτες που κατέκτησαν το Youth League με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Απρίλη. Ο λόγος για τους Κουτσίδη, Μπάκουλα, Κουτσογούλα και Μουζακίτη.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.