Οι πρώτες κλήσεις του Ταουσιάνη στην Εθνική Ελπίδων
Ο Γιάννης Ταουσιάνης κάλεσε 26 παίκτες για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro U21
Με 26 ποδοσφαιριστές και αρκετά νέα πρόσωπα θα ταξιδέψει η Εθνική Ελπίδων στα Νησιά Φερόε για τη 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2025.
Η «γαλανόλευκη» θα παρουσιαστεί αρκετά διαφορετική στο προτελευταία ματς των προκριματικών, αφού ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ταουσιάνης κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα για τις αναμετρήσεις με Νησιά Φερόε (10/9,19:30).
Η εθνική θέλει μόνο το διπλό για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάληψη μίας εκ των τριών καλύτερων δεύτερων θέσεων των εννέα ομίλων, προκειμένου να προκριθεί απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τέσσερεις παίκτες που κατέκτησαν το Youth League με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Απρίλη. Ο λόγος για τους Κουτσίδη, Μπάκουλα, Κουτσογούλα και Μουζακίτη.
Αναλυτικά οι κλήσεις του Γιάννη Ταουσιάνη
Τερματοφύλακες: Μπαλωμένος, Σγούρης, Γραμματικάκης
Αμυντικοί: Κωνσταντόπουλος, Κωστής, Χρυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Κίτσιος, Κουτσογούλας, Τασιούρας
Μέσοι: Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Μπακούλας, Μουζακίτης, Δαρέλας, Καλοσκάμης, Κοντούρης
Επιθετικοί: Μπελεβώνης, Ζουγλής, Αποστολάκης, Παναγίδης, Κούτσιας, Νιάρχος, Τζίμας
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 87-91: «Πέταξε» την ευκαιρία για «σκούπα» και τώρα… όλα για όλα στο Game 4 (vid)
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442