Αιχμές Κασσελάκη κατά δημοσιογράφων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
«Να δούμε πόσοι από σας θα παρουσιάσετε σήμερα την πρότασή μας για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία
Έντονο διάλογο με δημοσιογράφους, έξω από τα γραφεί του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Κουμουνδούρου, είχε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπήκε στα γραφεία για να μετάσχει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας με κύριο θέμα την επόμενη μέρα στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος, αλλά σχεδόν αμέσως βρήκε από αυτά και έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο που λειτουργούν τα μέσα ενημέρωσης.
Ο κ. Κασσελάκης, είχε αρχικά έναν σύντομο διάλογο με τον εκπρόσωπο εργαζομένων της Αυγής και του Κόκκινου.
- Εκπρόσωπος εργαζομένων: «Στέφανε ελπίζουμε σήμερα γιατί δεν υπάρχει άλλο περιθώριο».
- Στέφανος Κασσελάκης: «Ελάτε πάνω, όχι εδώ…».
- Εκπρόσωπος εργαζομένων: «Μια βιώσιμη και τίμια λύση για την Αυγή και το Κόκκινο».
- Στέφανος Κασσελάκης: «Πάνω θα μιλήσουμε. Πείτε μου ποιοι θέλετε να έρθουμε».
- Εκπρόσωπος εργαζομένων: «Οι τρεις συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι είναι εδώ».
«Να δω πόσοι θα παρουσιάσετε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Πολιτική Προστασία»
Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης, απευθυνόμενος στους παριστάμενους, άφησε σαφείς αιχμές κατά μερίδας του του Τύπου, διερωτώμενος πόσοι δημοσιογράφοι θα παρουσιάσουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας. Ζήτησε, παράλληλα, να δοθεί στο ζήτημα η δημοσιότητα που του αναλογεί.
«Να δούμε πόσοι από σας θα παρουσιάσετε σήμερα την πρότασή μας για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας. Αυτό αφορά κυρίως τους Έλληνες πολίτες που έχουν δει την περιουσία τους να καίγεται. Να δούμε εδώ πέρα το λειτούργημα της δημοσιογραφίας που ασκείτε. Να παρουσιάσετε την πρότασή μας για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας. Βγάλαμε 11 λεπτά βίντεο σήμερα το πρωί. Αναμένουμε απ’ όλους σας. Ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442