Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Γαλλία για το πρώτο παιχνίδι με τη Λανς στα πλέι οφ του Conference League, αλλά μέσα στις επόμενες ώρες οι «πράσινοι» αναμένεται να ανακοινώσουν μεταγραφή.
Αυτή δεν θα είναι άλλη από τον Φακούντο Πελίστρι ο οποίος αφήνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ανταμώσει ξανά με τον Ντιέγκο Αλόνσο.
Μάλιστα ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τη μεταγραφή με ένα story στο instagram όπου πίσω από μία σημαία της Ουρουγουάης φαίνεται ο 22χρονος άσος ενώ υπάρχει και η λεζάντα: «σύντομα στην Ελλάδα».
Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού:
Ενίσχυση για τη Λανς πριν τον Παναθηναϊκό: Συμφώνησε με την Μπέρνλι για τον Ζαρουρί
Σύμφωνα με το Foot Mercato, η Λανς ενισχύεται στα εξτρέμ με την προσθήκη του 23χρονου Μαροκινού, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028.
Ο Ζαρουρί είναι διεθνής με το Μαρόκο, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά κυρίως στα αριστερά και πέρασε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Χαλ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 21 συμμετοχές στην Αγγλία με 2 γκολ και 3 ασίστ.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την ήττα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν (79-75) και εξαπέλυσε… τα βέλη του στους διαιτητές, καθώς ανέφερε ότι οι αποφάσεις ήταν καθοριστικές για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Την ώρα που οι φήμες για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε ένα πανάκριβο ακίνητο στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ο λόγος είναι πολύ πιο απλός απ' ότι πίστεψαν άπαντες...