Συναγερμός σήμανε στη Ζαγορά Πηλίου το μεσημέρι του Σαββάτου (17/08), όταν ένα αγοράκι ηλικίας 8 ετών έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, το ατύχημα συνέβη την ώρα που το παιδί έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην αυλή.
Από την πτώση, το 8χρονο αγοράκι τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Από το Κέντρο Υγείας στο Νοσοκομείο Βόλου
Εσπευσμένα, οι γονείς του το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας από όπου κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Βόλου εξαιτίας του τραύματος στο κεφάλι.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε αιμάτωμα στο αυτί του παιδιού και οι γαιτροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας