Ολλανδία: Πλωτή κρεπερί προσέκρουσε σε προκυμαία – 14 τραυματίες
Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος στην Ολλανδία
Δεκατέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όταν ένα πλοιάριο, με το οποίο οι επιβάτες μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη τρώγοντας τηγανίτες, προσέκρουσε σε μια προκυμαία.
Τα ατυχήματα με πλοία είναι συχνό φαινόμενο στο Ρότερνταμ
Περίπου 100 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω στο «Pannenkoekenboot» – στην κυριολεξία «Πλοίο με τηγανίτες»– όταν συνέβη το ατύχημα, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι 14 από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά.
Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι ο καπετάνιος του σκάφους δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.
Δείτε σχετική ανάρτηση:
Verschillende lichtgewonden nadat Pannenkoekenboot tegen kade vaart in Rotterdam https://t.co/Qa5lgqCLca
— Nieuwsblad.be (@Nieuwsblad_be) August 16, 2024
Σοκαρισμένοι οι επιβάτες
Οι Ολλανδοί είναι πολύ υπερήφανοι για τις τηγανίτες τους, που είναι πιο χοντρές από τις γαλλικές κρέπες αλλά πιο λεπτές από τα αμερικανικά πανκέικ. Συνήθως, σε αυτού του είδους τα σκάφη, οι επιβάτες μπορούν να φάνε όσες πεντανόστιμες τηγανίτητες μπορούν, θαυμάζοντας ταυτόχρονα το τοπίο.
Πλάνα που μετέδωσε το τοπικό κανάλι Rijnmond δείχνουν την πλωτή κρεπερί να συγκρούεται με την προκυμαία. «Όλα τινάχτηκαν στον αέρα, οι άνθρωποι, τα τραπέζια, οι καρέκλες, τα αναψυκτικά, όλα», αφηγήθηκε ένας άνδρας που έτρωγε τηγανίτες μαζί με τις δύο «πολύ σοκαρισμένες» κόρες του.
Δείτε βίντεο:
Zo ziet het er aan boord uit. «Het was een enorme knal! Gillende kinderen en overal spullen vlogen door de lucht inclusief kinderen! Het was verschrikkelijk meneer! » passagier aan boord van Pannenkoekenboot #Rotterdam #botsing @RTV_Rijnmond pic.twitter.com/ouTUWhi9sY
— Maikel Coomans (@maikelcoomans85) August 16, 2024
Τα ατυχήματα με πλοία είναι συχνό φαινόμενο στο Ρότερνταμ, μια πόλη όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διακομματικό μήνυμα υποστήριξης σε Ελλάδα και Κύπρο στο Καπιτώλιο
- Έχει σωστό timing ο διαλογισμός;
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές την Τρίτη
- Οικο-δυστοπία: Πώς Ασία και Αφρική φαντάζονται το τέλος
- Ένα emoji είναι αρκετό για να φέρει την καταστροφή (στη δουλειά)
- Αβεβαιότητα περιβάλλει τις ειρηνευτικές συνομιλίες για το Ιράν – Τα μηνύματα Τραμπ και δηλώσεις της Τεχεράνης
- Κρις Τζένερ: Η οργή για το λίφτινγκ των 100.000 δολαρίων που «υποχώρησε» πρόωρα
- Ευρώπη: Ο πληθυσμός της ΕΕ θα μειωθεί κατά 12% έως το 2100 – Ποιες χώρες θα πληγούν πλησούν περισσότερο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442