Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 7 Μαΐου 2003) έχασε, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, τον έλεγχο του οχήματός του και σκοτώθηκε ακαριαία, με το ΑΤ Καμένων Βούρλων να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.
Ο Πάστρας αγωνιζόταν ως αμυντικός, έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22 και στη συνέχεια πέρασε από Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Είχε μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17.
Οι ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» εξέφρασαν μέσω ανάρτησης στα social media τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χάρη Πάστρα.
«Θερμά συλλυπητήρια. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του Χαράλαμπου», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Οι περσινές καινοτομίες δεν είχαν συνέχεια από την ΚΕΔ του Λανουά και κατάντησαν ρουτίνα της φετινής σεζόν. Επίσης, δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το επίπεδο και να βγάλουν νέους διαιτητές
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.